АРДА-ТРЕЙДИНГ
Взгляни на мир другими глазами
 

Гастрономічна вечеря «Chef & Sommelier Evening» в ресторані «The Terrace»!

Дякуємо нашим партнерам – ресторану «The Terrace», в місті Харкові за пам’ятні світлини з гастрономічного проекту «Chef & Sommelier Evening»!
Hotel Kharkiv Palace знову дивував запрошених гостей – 6 вин з Іспанії та Португалії, які постачає в Україну компанія «Арда-Трейдинг» були презентовані гостям з неймовірно смачними стравами від шефів Артема Бутко і Олега Дендеберя!
Гості спробували:
аперитив – Cava Brut Vicente Gandia – біле ігристе брют;
Inmácula D.O. 2015 Tandem – біле сухе & Vitello tonnato з яловичого язика;
Casual D.O. 2018 Tandem – рожеве сухе & з лососем гравлакс і соусом гуакамоле;
Inmune D.O. 2016 Tandem – червоне сухе & та паштет з кролика, яблучним чатні та хлібними тостами;
Mácula D.O. 2012 Tandem – червоне сухе & стейк Рібай з печеним перцем і BBQ;
Graham’s Late Bottled Vintage Port 2014 – червоне солодке & десерт «Лісовий горіх»
Підбірка вин, страви й сама подача залишили приємне враження у всіх присутніх. Вина і страви взаємовигідно доповнювали одне одного, було дуже смачно!
Олена Глотова доповнила вечір виключним виконанням джазових композицій та відомих пісень!
Дякуємо всім учасникам заходу!

 

Окрема подяка власникам, керуючим, шеф-кухарям, Олені Глотовій та всьому персоналу Kharkiv Palace Hotel за допомогу в організації вечора!
Дякуємо нашим партнерам – ресторану «The Terrace», в місті Харкові за пам’ятні світлини з гастрономічного проекту «Chef & Sommelier Evening»!
Hotel Kharkiv Palace знову дивував запрошених гостей – 6 вин з Іспанії та Португалії, які постачає в Україну компанія «Арда-Трейдинг» були презентовані гостям з неймовірно смачними стравами від шефів Артема Бутко і Олега Дендеберя!
Гості спробували:
аперитив – Cava Brut Vicente Gandia – біле ігристе брют;
Inmácula D.O. 2015 Tandem – біле сухе & Vitello tonnato з яловичого язика;
Casual D.O. 2018 Tandem – рожеве сухе & з лососем гравлакс і соусом гуакамоле;
Inmune D.O. 2016 Tandem – червоне сухе & та паштет з кролика, яблучним чатні та хлібними тостами;
Mácula D.O. 2012 Tandem – червоне сухе & стейк Рібай з печеним перцем і BBQ;
Graham’s Late Bottled Vintage Port 2014 – червоне солодке & десерт «Лісовий горіх»
Підбірка вин, страви й сама подача залишили приємне враження у всіх присутніх. Вина і страви взаємовигідно доповнювали одне одного, було дуже смачно!
Олена Глотова доповнила вечір виключним виконанням джазових композицій та відомих пісень!
Дякуємо всім учасникам заходу!
Окрема подяка власникам, керуючим, шеф-кухарям, Олені Глотовій та всьому персоналу Kharkiv Palace Hotel за допомогу в організації вечора!
и ещё 39
139Вы, Irina Ostapenko, Екатерина Катя и ещё 136
Комментарии: 2
Поделились: 3
Нравится

Комментировать
Поделиться