АРДА-ТРЕЙДИНГ
Взгляни на мир другими глазами
 

Гастрономічний проект Chef & Sommelier

Гастрономічний проект Chef & Sommelier знову дивував запрошених гостей Hotel Kharkiv Palace!
Бренд-шеф готелю – В’ячеслав Москвін та шеф-кухар ресторану The Terrace lounge & grill – Андрій Приварніков зробили неймовірно смачні страви, до яких гарно пасували вина Voskevaz Winery, які постачає в Україну один з найбільших постачальників елітних алкогольних напоїв компанія «Арда-Трейдінг».
Гості спробували: аперитив – Voskevaz Urzana White Dry 2017 – біле сухе; Voskevaz Voskepar White Dry 2016 – біле сухе & домашній козячий сир з гранатовим мармеладом; Voskevaz Areni Noir Red Dry Karasi Collection 2016 – червоне сухе & качина грудка гриль з кизиловим варенням і томленим інжиром; Voskevaz Haghtanak Red Dry 2016 – червоне сухе & кебаб з баранини з мусом з підкопченого баклажана і домашньою аджикою; Voskevaz Muscat Rosali 2013 liqueur wine – біле лікерне вино & десерт «лаймова меренга».
Презентували вина й ділилися цікавою та корисною інформацією шеф-сомельє Андрій Шидловський та Данило Замойський.
Підбірка вин, страви й сама подача залишили приємне враження у всіх присутніх. Вина і страви взаємовигідно доповнювали один одного, було дуже смачно! Гостям дуже сподобалось!
Місце проведення: Hotel Kharkiv Palace, гриль-ресторан The Terrace lounge & grill, 4-й поверх. Україна місто Харків 61058 проспект Незалежності, 2