Еногастрономічна вечеря Radisson Blu Resort Bukovel
Дякуємо нашим партнерам за пам’ятні фотографії! 12.01.2019 для гостей Radisson Blu Resort Bukovel було проведено еногастрономічну вечерю! Зі спеціально підібраними стравами від шеф-кухаря Олега Дендеберя подавалися 4 вина різних регіонів Франції! Були подані: Chateau de Ferrages Côtes de Provence Rosé Roumery 2017 – рожеве сухе 13% & карпаччо з мармурової телятини з трюфеля заправкою; Anjou Blanc An Terrace Domaine des Deux Vallées Demi-sec 2016 – біле напівсухе 13% & салат з морепродуктів та заправкою з соку лимона, оливкового масла; Gewurztraminer Hubert Beck 2016 – біле напівсолодке 13% & фуа-гра з яблучним гратеном та ягідним соусом; Château Arcades Languedoc Les Grands Chais de France 2016 – червоне сухе 15% & пряна груша з соусом-кремом Сабайон. Гості високо оцінили виняткову якість поданих вин та страв, а також приємну атмосферу вечора! Окрема подяка за організацію вечора керівнику ресторанів Зоряні Тимчук, шеф-кухарю Олегу Дендебері та персоналу! Місце проведення: Radisson Blu Resort Bukovel Україна Буковель, село Поляниця, участок Щивки, 220 Івано-Франківська область Відділ бронювання: тел: +38 034 343 7900 (24/7); +38 034 343 7989 Моб .: +38 (050) 3092729 Email: reservations.bukovel@radissonblu.com