АРДА-ТРЕЙДИНГ
Взгляни на мир другими глазами
 

Еногастрономічна вечеря Radisson Blu Resort Bukovel

Дякуємо нашим партнерам за пам’ятні фотографії! 12.01.2019 для гостей Radisson Blu Resort Bukovel було проведено еногастрономічну вечерю! Зі спеціально підібраними стравами від шеф-кухаря Олега Дендеберя подавалися 4 вина різних регіонів Франції! Були подані: Chateau de Ferrages Côtes de Provence Rosé Roumery 2017 – рожеве сухе 13% & карпаччо з мармурової телятини з трюфеля заправкою; Anjou Blanc An Terrace Domaine des Deux Vallées Demi-sec 2016 – біле напівсухе 13% & салат з морепродуктів та заправкою з соку лимона, оливкового масла; Gewurztraminer Hubert Beck 2016 – біле напівсолодке 13% & фуа-гра з яблучним гратеном та ягідним соусом; Château Arcades Languedoc Les Grands Chais de France 2016 – червоне сухе 15% & пряна груша з соусом-кремом Сабайон. Гості високо оцінили виняткову якість поданих вин та страв, а також приємну атмосферу вечора! Окрема подяка за організацію вечора керівнику ресторанів Зоряні Тимчук, шеф-кухарю Олегу Дендебері та персоналу! Місце проведення: Radisson Blu Resort Bukovel Україна Буковель, село Поляниця, участок Щивки, 220 Івано-Франківська область Відділ бронювання: тел: +38 034 343 7900 (24/7); +38 034 343 7989 Моб .: +38 (050) 3092729 Email: reservations.bukovel@radissonblu.com