Компанія «Арда-Трейдінг» провела презентацiю в ресторанi QUEEN

Компанія «Арда-Трейдінг» дякує ресторанному комплексу QUEEN за гарну еногастрономічну вечерю з винами Beaujolais Nouveau 2020!
Приємні емоції від спілкування з рідними та друзями, живої музики та пісень, знайомства з яскравими стравами від шеф-кухаря Володимира Болібруха та винами від шеф-сомельє Максима Ісакова.
Страви вечора: Севиче з гребінця з апельсиновим-юзу соусом і малиною; Фуете з качиного паштету з журавлинним конфітюром; Запечений козячий сир з салатом з черрі і малиновим дрессингом; Філе молочного поросяти з рагу з каштанів і сублімованої вишні.
Вина вечора: Crémant de Bourgogne Brut Zéro Paul Chollet – ігристе біле брют зеро – аперитив; Beaujolais Nouveau Rosé La Guinguette – рожеве сухе; Beaujolais Nouveau Le Cochon Chic – червоне сухе; Beaujolais Nouveau Cuvée Tradition sans sulfites – червоне сухе; Beaujolais-Villages Nouveau – червоне сухе.
Вина гостям представила Віта Семенихіна/Vita Semenikhina.
Віта розповіла про велику французьку компанію негоціанта J.M. Aujoux, яка постачає на ринок Франції та експортує 6,3 млн. пляшок вина на рік.
Насамперед досвід компанії пов’язаний з місцевістю Божоле!
У 1938 році компанія називалася Société Vinicole Beaujolaise. У листопаду 1954 року вона стала іменуватися Aujoux SA по імені талановитої та далекоглядної людини, колишнього керуючого директора Жан-Марка Ожу.
У 1990 році до компанії Aujoux приєдналися декілька винних будинків, які хотіли збільшити свою вагу в Божоле, їх коріння сягають середини дев’ятнадцятого століття (в тому числі – Jacques Dépagneux та Johanès Chanut). У 2007 році «Alliance des Vins Fins», що представляє спільноту виноробів з Божоле, Бургоні та Лангедоку також увійшли до складу Aujoux, тим самим значно розширили компанію. Це стало початком сучасного та динамічного розвитку!
Унікальний ресторанний комплекс QUEEN площею понад 4200 m² з панорамним видом на Дніпро!
Включає в себе rooftop (відкрита видова тераса), ballroom, просторий ресторан, lounge bar і гарно обладнану сцену для концертних виступів та шоу.
Гостей закладу чекає ексклюзивне меню від шеф-кухаря –Володимира Болібруха, велика винна карта від шеф-сомельє – Максима Ісакова та коктейльна карта від шеф-бармена Олега Якобенко.