Компанія «Арда-Трейдінг» дякує Асоціації сомельє України

Компанія «Арда-Трейдінг» дякує Асоціації сомельє України за пам’ятні фотографії з нового проекту «Сомельє наосліп»! Асоціація сомельє України/Association sommelier of Ukraine з липня 2020 розпочала цей проект. Мета – дослідити важливі регіони та вина світу в умовах сліпої дегустації з урахуванням сучасних критеріїв оцінки органолептичних властивостей вин. Отримані дані будуть публікуватися на офіційній сторінці асоціації. Дані будуть корисні сомельє, кавістам та поціновувачам вин.
03.08.2020 в Premier Palace Hotel відбулася зустріч членів асоціації, було продегустовано 17 вин, з них 14 Бароло/Barolo та 3 вина з інших региіонів Італії.
На дегустації були подані неймовірні вина різних років врожаю, а саме: Barolo Villa Forte D.O.C.G. – червоне сухе; Roberto Sarotto Barolo D.O.C.G. – червоне сухе; Laficaia Barolo D.O.C.G. – червоне сухе; Guasti Clemente Barbaresco D.O.C.G. – червоне сухе; GD Vajra Albe Barolo D.O.C.G. – червоне сухе; Corino Barolo D.O.C.G. – червоне сухе; Agricola Gian Piero Marrone Barolo D.O.C.G. – червоне сухе; Cascina Ballarin Bricco Rocca Barolo D.O.C.G. – червоне сухе; Paraschos Not Pinot Grigio Special Vintage I.G.T. – помаранчеве вино; Fontanafredda Serralunga d’Alba Barolo D.O.C.G. – червоне сухе; Schiavenza Serralunga d’Alba Barolo D.O.C.G. – червоне сухе; Marziano Abbona Barolo D.O.C.G. – червоне сухе; Domenico Clerico Barolo D.O.C.G. – червоне сухе; Vigneti del Vulture Piano del Cerro Aglianico del Vulture D.O.C. – червоне сухе; Cantine Coppo Barolo D.O.C.G. – червоне сухе; Stefano Farina Barolo D.O.C.G. – червоне сухе; Giacomo Grimaldi Barolo D.O.C.G. – червоне сухе.
Компанія «Арда-Трейдінг» дякує Івану Бачуріну/Ivan Bachurin – brand ambassador Moet Hennessy-president Association Sommelier of Ukraine та Олені Валевській – члену правління Association Sommelier of Ukraine за організацію заходу та формування фундаментальних знань сомельє!
Окрема подяка неймовірно гарній та зручній локації Києва – ресторану Atmosfera – Premier Palace Hotel!