Еногастрономічна вечеря від компанії «Арда-Трейдінг» в ресторані QUEEN

Компанія «Арда-Трейдінг» дякує ресторанному комплексу QUEEN за гарні світлини з еногастрономічного вечері з винами легендарних виробників Шампані та Бургундії – Henriot, Domaine William Fevre, Bouchard Pere & Fils, Adam-Jaeger!
Приємні емоції від спілкування з рідними та друзями, живої музики та пісень, знайомства з яскравими стравами від шеф-кухаря Володимира Болібруха та винами від шеф-сомельє Максима Ісакова.
Страви вечора: Крудо з устриць з лососем, гребінцем і солодкою креветкою; Чилійський Сібас фламбе з білими грибами в соєво-вершковому соусі; Запечена індичка під соусом Чедер зі спаржевою квасолею і гарбузом; Десерт Сигара з солоною карамеллю і Маскарпоне.
Вина вечора: Champagne Henriot Blanc de Blancs – шампанське біле брют; Chablis Domaine William Fevre – біле сухе; Chablis Premier Cru Vaillons Domaine William Fevre – біле сухе; Gevrey-Chambertin Bouchard Pere & Fils – червоне сухе; Ratafia de Champagne Adam-Jaeger – містель.
Представила і розповіла гостям про вина Віта Семенихіна/Vita Semenikhina.
Винний дім Domaine William Fevre був заснований в 1959 році, знаходиться в самому серці виноградників Шаблі. З моменту свого заснування компанія Domaine William Fevre була зацікавлена у виробництві незаперечно справжніх та вишуканих вин з привнесенням в вина особистого досвіду отриманого від роботи з сортом Шардоне.
Сьогодні Domaine William Fevre – один з найавторитетніших та найвідоміших виробників в Шаблі, він увійшов в сімейний портфель легендарного дому шампанських вин Henriot в 1998 році. Компанія володіє найбільшими виноградниками категорій Прем’єр (39,29 акра) та Гран Крю (37,56 акра) в Шаблі. Органічне виноградарство з 2006 року, на обраних ділянках – біодинамічний підхід. Обмежене використання тільки нейтрального дубу, який демонструє мінеральність терруара Шаблі, званого кімеріджским вапняком.
Bouchard Père & Fils – зразок унікальної бургундської спадщини, виноторгова компанія пропонує велику різноманітність і безліч престижних вин, серед яких 4 монопольних найменування: Montrachet, Corton-Charlemagne, Beaune Grèves Vignes de l’Enfant Jésus, Bonnes-Mares, Meursault Perrières … імена, що перегукуються з історією, вони викликають повагу та заохочують прагнення до досконалості. Bouchard Père & Fils створили одне з найбільших володіннь в Кот-д’Орі, завдяки ретельному та терплячому освоюванню різних терруарів.
Сьогодні винний дім може похвалитися 130 гектарами унікальних виноградників, з яких 12 відносяться до класу Гран Крю, а 74 – до класу Премьер Крю.
Легендарний напій Ratafia de Champagne, ексклюзивно в Україні від невеликого виробника шампанських вин Adam-Jaeger!