Божоле Нуво Прибуло!

Шановні пані та панове Божоле Нуво 2021 прибуло! Le Beaujolais Nouveau est arrivé!
Продаж вина розпочато!
Підніміть келих з рідними, близькими, друзями, колегами і відсвяткуйте свято молодого вина разом зі світовою мільйонною аудиторією!
В цьому році компанія «Арда-Трейдинг» привезла Beaujolais Nouveau «Le Cochon Chic» 2021, яке отримало Золоту медаль/Medaille D’Or на престижному французькому конкурсі Concours Trophée Lyon-Beaujolais Nouveau 2021
З Новим винним роком друзі!
Чекаємо на Вас!
Адреси магазинів VINTAGE:
місто Дніпро Винний супермаркет VINTAGE Катеринославський бульвар, 1, ТРЦ «Cascade Plaza», 1 поверх
місто Дніпро Винний супермаркет VINTAGE вул. Дмитра Донського, 2-а ТЦ «Нагорний ринок»
місто Харків Винний супермаркет VINTAGE пл. Конституції, 1
місто Харків Винний супермаркет VINTAGE вул. Ярослава Мудрого, 36
Також вина та інші напої можна замовити в інтернет магазині http://vintagemarket.com.ua
J.M. Aujoux – велика французька компанія негоціант, яка постачає на ринок Франції та експортує 6,3 млн. пляшок вина на рік. Насамперед досвід компанії пов’язаний з місцевістю Божоле!
У 1938 році компанія називалася Société Vinicole Beaujolaise. У листопаду 1954 року вона стала іменуватися Aujoux SA по імені талановитої та далекоглядної людини, колишнього керуючого директора Жан-Марка Ожу. У 1990 році до компанії Aujoux приєдналися декілька винних будинків, які хотіли збільшити свою вагу в Божоле, їх коріння сягають середини дев’ятнадцятого століття (в тому числі – Jacques Dépagneux та Johanès Chanut). У 2007 році «Alliance des Vins Fins», що представляє спільноту виноробів з Божоле, Бургоні та Лангедоку також увійшли до складу Aujoux, тим самим значно розширили компанію. Це стало початком сучасного та динамічного розвитку!
It’s Beaujolais Nouveau Time!